.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Kuća Barateona Empty Kuća Barateona Ned Avg 28, 2011 12:41 am

Nissa Nissa

Nissa Nissa
Kuća Barateona je jedna od velikih kuća Vesterosa, iako je među najmlađima. Trenutno se ona nalazi na prestolu.
Kuća Barateona 250px-House_Baratheon
Simbol: Crni jelen na zlatnom polju
Moto Barateona: "Naš je gnev"
Kraljevstvo: Krajoluj
Zamak: Krajoluj

Članovi:

- Kralj Robert Barateon, glava porodice i Kralj Gvozdenog Prestola

- Njegova supruga, kraljica Sersei od kuće Lanistera.

- Njihov najstariji sin i Robertov naslednik, Džofri Barateon.

- Njihova kćerka, Mirsela Barateon.

- Njihov najmlađi sin, Tomen Barateon.

- Robertov mlađi brat, Stanis Barateon.

- Robertov najmlađi brat, Renli Barateon.

2Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Pon Avg 29, 2011 4:09 am

Nathalie Stark

Nathalie Stark
Admin
Nikoga od njih ne volim previše :S Roberta nikako ne mgou da zamislim kao zgodnog, mladog i lepog posle onog glumca u seriji xD

https://gameofthronesbalkan.serbianforum.info

3Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Pon Avg 29, 2011 4:18 am

Nissa Nissa

Nissa Nissa
Meni je zanimljiv Stanis :)
Ostale ne podnosim.

4Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Pon Avg 29, 2011 10:22 am

Annareah

Annareah
Ja sam odusevljena Robertom,i njegovom ljubavi prema Lijeni.

5Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Pon Avg 29, 2011 10:23 am

Nissa Nissa

Nissa Nissa
Nije to nikakva posebna ljubav,on je vise tip koji zeli da ima sve i ne trpi suprotno.Barem tako mislim,verovatno smatras da gresim ali svejedno.

6Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Pon Avg 29, 2011 10:30 am

Annareah

Annareah
To sam i ja u pocetku mislila,al onda sam malo razmisljala o stvarima koje je pricao,i nacinu kako je pricao i dobila sam utisak da je zaista volio..

7Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Pet Sep 09, 2011 9:37 am

DžejmiLanister

DžejmiLanister
Robert je matori,dobrodošni jebač koji nije stvoren za vladanje. Takođe je i naivan, a nekad ume biti grub. Ali inale je dobar lik.

Stanis bi bio najbolji kralj, ali nervira sa R' Hlorrom.

O Renliju nema puno, jedino znam da je derpe.

Robertova kopilad su ok, pogotovo Edrick Storm

8Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Pet Sep 09, 2011 9:41 am

Noldor

Noldor
Robert Carina, Stanis nije los ali nije ni kul,nego samo pravedan,Renli je robert JR ,Dzendri mesavina Neda i Roberta.

https://www.youtube.com/user/SnafuWarrior

9Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Sub Sep 10, 2011 8:21 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Za Roberta ne mogu da se odlučim da li mi se sviđa ili ne, jer je uradio dobrog koliko i lošeg, ali kao da nije bio u potpunosti svestan svojih postupaka. Renlija nismo upoznali dobro, ljudi su ga voleli, izgledao mi je kao ok lik, ali, opet, zato što ga nismo bolje upoznali, ne mogu stvarno da kažem. Stanis mi je najbolji od njih trojice. Srednji brat, nikada voljen. Nikada nije dobio zasluge koje je trebalo da dobije. Pravedan je, ali ga ljudi ne vole. Mislim da se slomio nakon Robertove smrti, kada je očekivao da će biti kralj i onda shvatio da opet neće dobiti ono što mu pripada. Iako mi se Stanis sviđa kao lik, mislim da ne bi bio dobar kralj. Verovatno bi me zbog ovoga žrtvovao R'Hlloru :) :) :) Mislim i da Renli ne bi bio dobar kralj.

10Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Sub Sep 10, 2011 8:46 am

boggy

boggy
Naprotiv, ja baš mislim da bi Renli bio odličan kralj. Ljudi ga vole što je realno i najbitnije. Dobar je borac, pravedan, ali ne okrutan kao Stanis, a mogu reći i mudar kada je hteo sa Nedom da zarobi Džofa. Samo mi se ne sviđa što je toliko oklevao da napadne Kraljevu luku.

11Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Ned Sep 11, 2011 1:38 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
boggy ::Naprotiv, ja baš mislim da bi Renli bio odličan kralj. Ljudi ga vole što je realno i najbitnije. Dobar je borac, pravedan, ali ne okrutan kao Stanis, a mogu reći i mudar kada je hteo sa Nedom da zarobi Džofa. Samo mi se ne sviđa što je toliko oklevao da napadne Kraljevu luku.

I ja bih volela da je napao Kraljevu luku, mislim da bi pobedio.

12Kuća Barateona Empty Re: Kuća Barateona Ned Sep 11, 2011 3:16 am

Annareah

Annareah
Ja ne volim Stannisa...Bio mi je simpatican zbog pravdoljubivosti,al onda je dosao dio s bogovima i smucio mi se -.-'.....Renlija takodje ne volim,ne vidim ga kao dobrog kralja. Roberta sam gotivila zbog cijele price sa Lijenom...

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu