.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

FreeNightFalls

FreeNightFalls
14. jula 2011. godine serija Igra prestola nominirana je u 13 kategorija za prestižnu televizijsku nagradu Emmy, uključujući i nominacije u kategorijama najbolje serije (drama), najbolje glumačke ekipe i najboljeg sporednog glumca (Peter Dinklage kao Tyrion).
Emmy Award za program u udarnom terminu (Primetime Emmy Award) je 18. septembra uručena i Peter je osvojio nagradu!

Nissa Nissa

Nissa Nissa
E svaka mu cast!:D

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Svaka čast! Mislila sam, kada je "Game of Thrones" osvojio nagradu za špicu, da je to jedina nagrada koju su osvojili, da je dodela završena (toliko o tome koliko pratim ovakve stvari :) ) Posle sam čula da se dodeljuju glavne nagrade, i drago mi je što je Piter dobio nagradu!

boggy

boggy
Peter Dinklage osvojio Emmy za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji! Motivator689de28678de08

:)

Nissa Nissa

Nissa Nissa
boggy ::Peter Dinklage osvojio Emmy za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji! Motivator689de28678de08

Tako je bre!!!! Like Klanjanje

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Nissa Nissa ::
boggy ::Peter Dinklage osvojio Emmy za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji! Motivator689de28678de08

Tako je bre!!!! Like Klanjanje

Nego šta! Like

Našla sam varijaciju na temu :)

Peter Dinklage osvojio Emmy za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji! LanisterEmi

boggy

boggy
Vala zaslužio je, baš je verno prestavio Tiriona.

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu