.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Ned Avg 14, 2011 9:25 am

Nathalie Stark

Nathalie Stark
Admin
Spojler:

Šta mislite o njoj?

https://gameofthronesbalkan.serbianforum.info

2Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Ned Avg 14, 2011 10:09 am

Nissa Nissa

Nissa Nissa
Bas je lepa...i super je odglumila Deneris :D

3Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Avg 26, 2011 6:01 am

Nathalie Stark

Nathalie Stark
Admin
Po meni je glumica prelepa :) Mada su možda trebali uzeti neku mlađu glumicu, jer ipak Daenerys ima 13 godina. :)

4Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Avg 26, 2011 10:41 am

Blair ♥

Blair ♥
Preslatka je i extra glumica :D

5Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Čet Sep 01, 2011 10:27 am

ßloodyßarbie

ßloodyßarbie
Predivna je^^

6Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Sep 09, 2011 6:11 am

boggy

boggy
Ne bi mogli toliko mladu glumicu da uzmu zbog određenih scena u knjizi i seriji koje uključuju nju i Droga. :)
Meni je samo žao što nema ljubičaste oči.

7Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Sep 09, 2011 6:19 am

FreeNightFalls

FreeNightFalls
Nathalie Stark ::Po meni je glumica prelepa :) Mada su možda trebali uzeti neku mlađu glumicu, jer ipak Daenerys ima 13 godina. :)
haha mislim da je Martin negde izjavio kako se kasnije pokajao sto je napravio tako mlade likove u knjizi i da je hteo to da ispravi sa starijim likovima u seriji. : ) sto je po meni dobro >_>
boggy ::Ne bi mogli toliko mladu glumicu da uzmu zbog određenih scena u knjizi i seriji koje uključuju nju i Droga. :)
Meni je samo žao što nema ljubičaste oči.
slazem se : )

8Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Sep 09, 2011 6:25 am

Witcher

Witcher
Slatka je samo se brinem kako ce izneti transformaciju iz derista u kalisi (mada je GRRM napravio opet na deriste u DwD pa se mozda dzabe trudi).
Jedino sto mi smeta kod Deni (Mada to nema veze sa glumicom vec sa samom serijom) je sto nema ljubicaste oci, bila su im skupa sociva ili sta? Angry

9Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Sep 09, 2011 7:53 am

FreeNightFalls

FreeNightFalls
^
Duncan the Tall ::Za ljubicaste oci su rekli da su sociva pravila probleme glumcima, pa su to izbacili.

10Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Sep 09, 2011 10:30 am

DžejmiLanister

DžejmiLanister
Pa teško da sočiva mogu praviti problem.

Lepa je glumica, nekog srednjeg talenta..

11Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Pet Sep 09, 2011 11:07 am

Nathalie Stark

Nathalie Stark
Admin
Postoje osobe koje ne mogu nositi sočiva xD Ukoliko imaju podrhtavanje očnog dna ili šta ja znam xDD

12Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Sub Sep 10, 2011 2:12 am

boggy

boggy
Koja je verovatnoća da baš ona ima to podrhtavanje očnog dna ili kako god da se već zove. Mislim da joj se jednostavno nisu gurali prsti u oči.

13Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Sub Sep 10, 2011 4:54 am

FreeNightFalls

FreeNightFalls
^ lol mozda se boji ili dobija alergije, sumnjam da joj se bas nije dalo XD Inace, u seriji su im zelena sociva? o_O uopste se ne primecuje...

14Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Sub Sep 10, 2011 8:39 am

boggy

boggy
Sad sam baš obratio pažnju i da, ima zelenu boju očiju. Mada mislim da joj je to prirodna boja (bar po slikama mogu da procenim).

15Emilia Clarke - Daenerys Targaryen  Empty Re: Emilia Clarke - Daenerys Targaryen Ned Sep 11, 2011 1:45 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
boggy ::Koja je verovatnoća da baš ona ima to podrhtavanje očnog dna ili kako god da se već zove. Mislim da joj se jednostavno nisu gurali prsti u oči.

He, he. Mogla bi da im uzvrati na to: "Ja sam Kalisi, žena velikog Kala. Sledeći put kada gurneš prste u moje oči, ostaćeš bez njih!" lol!

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu