.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Najbolja knjiga?

Najbolja knjiga iz serijala? Vote_lcap17%Najbolja knjiga iz serijala? Vote_rcap 17% [ 1 ]
Najbolja knjiga iz serijala? Vote_lcap0%Najbolja knjiga iz serijala? Vote_rcap 0% [ 0 ]
Najbolja knjiga iz serijala? Vote_lcap83%Najbolja knjiga iz serijala? Vote_rcap 83% [ 5 ]
Najbolja knjiga iz serijala? Vote_lcap0%Najbolja knjiga iz serijala? Vote_rcap 0% [ 0 ]
Ukupno Glasova : 6

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Najbolja knjiga iz serijala? Empty Najbolja knjiga iz serijala? Ned Avg 14, 2011 12:21 pm

Nissa Nissa

Nissa Nissa
Koja je po vama najbolja knjiga iz ovog serijala?

2Najbolja knjiga iz serijala? Empty Re: Najbolja knjiga iz serijala? Pet Avg 26, 2011 1:59 am

Missens

Missens
Oluja maceva

3Najbolja knjiga iz serijala? Empty Re: Najbolja knjiga iz serijala? Pet Avg 26, 2011 5:33 am

Blair ♥

Blair ♥
"Oluja maceva"

4Najbolja knjiga iz serijala? Empty Re: Najbolja knjiga iz serijala? Uto Avg 30, 2011 1:35 am

FreeNightFalls

FreeNightFalls
Trenutno Oluja maceva :)

5Najbolja knjiga iz serijala? Empty Re: Najbolja knjiga iz serijala? Čet Sep 01, 2011 3:56 am

Noldor

Noldor
Najbolja je oluja maceva,ali mi je sudar kraljeva drazi,ne znam ni sam sto.
Previse neocekivanih momenata u trecoj knjizi me je nateralo da proklinjem Martina koji je ujedno i najbolji i najgori pisac bio za mene u tim trenucima :D

Sad dolazim polako do kraja cetvrte, "Gozbe za Vrane" i ne mogu reci da je losa,ali je..drugacija
dosta random likova cije su price pomalo dosadne,ali se i dosta sazna odatle,onda su me najvise smorila poglavlja cija se radnja odvija u Dorni..Mnoogo dosadna,a rame uz rame njima mogu da stanu i Sansina.

Svejedno,ima i ovde dosta neocekivanih momenata,a i uzivao sam u Brijeninim poglavljima u drugoj knjizi uglavnom,pa sve do samog kraja :)

https://www.youtube.com/user/SnafuWarrior

6Najbolja knjiga iz serijala? Empty Re: Najbolja knjiga iz serijala? Sub Sep 03, 2011 8:47 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Uf, ne mogu da se odlučim Udaranje Svaka mi je izgledala drugačije i ne bih mogla da se odlučim koja mi je draža od drugih. Ono što mi je bilo dosadno su poglavlja u kojima su glavni likovi Gvozdenljudi. Jednostavno ih ne razumem...

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu