Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ko vam se vise dopada?
3 Re: Catelyn vs. Cersei Uto Avg 16, 2011 5:00 am
Libby Lannister
Cercei. Catelyn me jako nervira. >.<
4 Re: Catelyn vs. Cersei Ned Avg 21, 2011 11:29 am
Annareah
Cersei...Catelyn ne volim zbog ponasanja prema Johnu
11 Re: Catelyn vs. Cersei Uto Avg 30, 2011 1:31 am
FreeNightFalls
Glasala sam za Cercei jer je umela da me zasmeje vise puta, dok je Cat, iako dobra osoba, nekako malo iritirala.
12 Re: Catelyn vs. Cersei Pon Sep 12, 2011 5:16 am
džoni bi
ne zna se koja je gora.al eto glasam za kejtlin jer ona postaje luđakinja
- Spojler:
- kad joj pobiju familiju i nju samu
13 Re: Catelyn vs. Cersei Uto Sep 13, 2011 6:18 am
Bianka Clegane
Ketlin, jer je bolja kao osoba i majka od Sersei.
14 Re: Catelyn vs. Cersei Uto Sep 13, 2011 6:56 am
Noldor
Kejtlin,zbog nezasluzene smrti i njene undead nemilosrdnosti :D
15 Re: Catelyn vs. Cersei Uto Sep 13, 2011 9:01 pm
DžejmiLanister
OffTopic: Šta je dobro u njenoj undead nemilosrdnosti ? Em svi Freji nisu učestovali na Gozbi, em je obesila jedanaestogodišnjeg dečaka i ženu vernu njoj. Stradaće ona uskoro, pretpostavljam od Arya ( to će biti neki finalni ispit) ili od Džejmija ( kad skonta šta je ona uradila Brijeni).
Glasah za Cersei, zato što je dobro urađen negativac i mnogo više je poznajemo od Kejtlin.
Glasah za Cersei, zato što je dobro urađen negativac i mnogo više je poznajemo od Kejtlin.
16 Re: Catelyn vs. Cersei Sre Sep 14, 2011 12:20 am
Noldor
Pa pazi,najveci greh je ubiti gosta u svojoj kuci,i svi su se slozili da ce se Frejima to obiti o glavu na neki nacin,a Kejt je izgubila svog prvenca od njihove ruke..I ja bih to odradio na njenom mestu,obesio sve Freje od prvog do poslednjeg.
17 Re: Catelyn vs. Cersei Sre Sep 14, 2011 1:09 am
Witcher
@ Jaime Ko kaze da je obesila Brijenu?
Mi to jos ne znamo.
Mi to jos ne znamo.
18 Re: Catelyn vs. Cersei Sre Sep 14, 2011 5:52 am
Bianka Clegane
DžejmiLanister ::OffTopic: Šta je dobro u njenoj undead nemilosrdnosti ? Em svi Freji nisu učestovali na Gozbi, em je obesila jedanaestogodišnjeg dečaka i ženu vernu njoj. Stradaće ona uskoro, pretpostavljam od Arya ( to će biti neki finalni ispit) ili od Džejmija ( kad skonta šta je ona uradila Brijeni).
Svi koji su undead liče na sebe (za života ), a i ne liče. Neke njihove osobine su prenaglašene. Kod Kejtlin je to osveta, jer su njena i Robova smrt bile strašne, a ona je i bila uverena da su Bren i Rikon mrtvi, verovatno je pretpostavljala da je Arja mrtva. Ned je ubijen. Samo osveta je ono što joj je bitno, nema više nijansi, nije bitno šta je dobro, a šta loše. I ja mislim da je surova, ali razumem zašto je to tako.
19 Re: Catelyn vs. Cersei Sre Sep 19, 2012 6:25 am
hear me roar
milsim da je ocigledno koga sam ja izabrala
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu