To je nerealno, u srednjem veku je bilo k'o dobar dan među aristokratijom u Francuskoj i Engleskoj (za Nemačku i Španiju ne znam, ali pretpostavljam). I posle što su svi plemići retardirani.
Broj poruka : 123 Datum upisa : 29.08.2011 Lokacija : Zimovrel
Ne podržavam incest. Mislim da u Vesterosu to nije uobičajeno ponašanje, inače ne bi morali da se kriju, a i nigde druge se ne vidi i ne odobrava takvo ponašanje. Targerijani su izuzetak, ali su zbog incesta i bili ludi.
^Da, definitivno u Westerosu to nije bilo dozvoljeno, tj. nisu dobro gledali na to. Ne znam dokle si stigla u citanju ali videces posle sta i obican narod misli o incestu. Kako god, incest je taboo, a jedine posledice su genetske mutacije i neodobravanje drustva. Mada mislim da je kod jednojajcanih blizanaca to cesce, jer su stvarno 'bliskiji' i u fizickom i u psihickom smislu >.>
Sersei i Džejmi nisu jednojajčani (jednojajčani mogu da budu samo istog pola). Ne, krili su jer je to prevara, ali tačno je da ljudi nisu na to gledali blagonaklono. Ima neka rečenica kada neko komentariše da su zbog toga kažnjeni Targarjeni, kada je Stanis proširio tu priču za Sersei i Džejmija.
^ nisam ni rekla da su njih dvoje jednojajcani (raspricala sam se generalno) XD I oni narodi sa duge strane zida gledaju jos gore na to : ) kako je rekla Igrit xD