Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Dakle?
11 Re: Tyrion vs Jamie Uto Avg 30, 2011 1:30 am
FreeNightFalls
Uh ovo je tako tesko... glasala sam za Tyrion-a zato sto je on moj omiljeni lik jos od pocetka, ali sada mi se svidja i Jamie i njegov napredak :/
12 Re: Tyrion vs Jamie Pon Sep 05, 2011 11:36 am
♦Black♦Betty♦
šta sam ja jedina koja kaže džejmi.. xD
jeste tirion genijalan i sve, ali me džejmi oduševio u SOS-u...
jeste tirion genijalan i sve, ali me džejmi oduševio u SOS-u...
13 Re: Tyrion vs Jamie Pon Sep 05, 2011 11:44 am
Noldor
Nekako ne mogu da odlucim zbog toga sto su oni perfektni zajedno,jednostavno se dopunjuju u svakom smislu,a opet su slozni zajedno..
Ipak,to misljenje sam stekao tek posle par knjiga jer niko ne moze da shvati Dzejmija dok ne dodje do njegovih poglavlja gde se suocava sa teskim momentima a i demonima proslosti.. Jeste da je u prvoj knjizi zanimljiviji Tirion ali samo zato jer nemamo dobar pogled na Dzejmija,iz njegove perspektive :)
Ipak,to misljenje sam stekao tek posle par knjiga jer niko ne moze da shvati Dzejmija dok ne dodje do njegovih poglavlja gde se suocava sa teskim momentima a i demonima proslosti.. Jeste da je u prvoj knjizi zanimljiviji Tirion ali samo zato jer nemamo dobar pogled na Dzejmija,iz njegove perspektive :)
14 Re: Tyrion vs Jamie Čet Sep 08, 2011 12:02 pm
Assassin
Ma Tirion. :)
Svi smo mi mrzeli Dzejmija kada je gurnuo Brena, napao Edarda, ubio Dzorija i td.
Ali kako dalje citamo on postaje sve bolji i bolji lik i ulazi nam pod kozu.;) :)
Svi smo mi mrzeli Dzejmija kada je gurnuo Brena, napao Edarda, ubio Dzorija i td.
Ali kako dalje citamo on postaje sve bolji i bolji lik i ulazi nam pod kozu.;) :)
15 Re: Tyrion vs Jamie Čet Sep 08, 2011 12:35 pm
Lord M.
tyrion. Makar ne ka*a seku. Mada je i Jamie ok. Ali ka*a seku.
16 Re: Tyrion vs Jamie Pon Sep 12, 2011 5:05 am
džoni bi
za džejmi ja sam glasala.po meni je kompleksniji lik od tiriona
17 Re: Tyrion vs Jamie Uto Sep 13, 2011 6:25 am
Bianka Clegane
Tirion. I meni je Džejmi postao kasnije mnogo zanimljiviji lik, ali ne mogu da zaboravim neke stvari koje je uradio.
18 Re: Tyrion vs Jamie Sre Sep 19, 2012 6:26 am
hear me roar
Tiriona mnogo gotivim, ali ipak Dzejmi, my love, nakon ovog treceg dela sve vise i vise mi se svidja.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu