.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Kuća Starka Empty Kuća Starka Ned Avg 28, 2011 12:23 am

Nissa Nissa

Nissa Nissa
Kuća Starka je jedna od velikih kuća Vesterosa koja vlada prostranom oblašću poznatom kao Sever. To je svakako najstarija porodica koja tvrdi da vuče poreklo od pre osam hiljada godina. Pre nego što su ih osvojili Targarjeni, vođe kuće Starka su vladali Severom kao Kraljevi Severa.
Kuća Starka 250px-House_Stark
Simbol: Jezovuk na ledeno-belom polju
Moto Starka: "Zima dolazi"
Kraljevstvo: Sever
Zamak: Zimovrel

Članovi:

- Lord Edard Stark, glava porodice.

- Njegova supruga, Ledi Kejtlin od kuće Tuli.

- Njihov najstariji sin i Edardov naslednik, Rob Stark.

- Njihova najstarija kćerka, Sansa Stark.

- Njihova najmlađa kćerka, Arja Stark.

- Njihov mlađi sin, Bren Stark.

- Njihov najmlađi sin, Rikon Stark.

- Edardovo kopile od nepoznate majke, Džon Snežni.

- Edardov mlađi brat, Bendžen Stark, pripadnik Noćne Straže.

2Kuća Starka Empty Re: Kuća Starka Ned Avg 28, 2011 1:23 am

Nathalie Stark

Nathalie Stark
Admin
Eddard ♥ Robb ♥ Arya ♥ Bran ♥ Džon ♥
Obožavam ih. Pogotovo Eddarda. :')

https://gameofthronesbalkan.serbianforum.info

3Kuća Starka Empty Re: Kuća Starka Sre Avg 31, 2011 7:25 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Moja omiljena kuća Like

4Kuća Starka Empty Re: Kuća Starka Čet Sep 01, 2011 3:52 am

Noldor

Noldor
Starkovi su i meni najbolja kuca,prvenstveno zbog starih bogova,obicaja,a i svi su pravedni i cestiti,iako se to ne pokaze korisno uvek..
Sta znam,prvo sam gledao seriju i mislio sam da su oni glavni likovi a tek se u knjizi vidi da to bas i nije potpuno tacno,iako su mnogobrojni sto se tice poglavlja..

Dzon mi je nekako najdrazi,a Rob posle njega,a u trecoj knjizi sam shvatio sto Martin nije dao Robu poglavlja(da ne spoilujem drugima :D )

https://www.youtube.com/user/SnafuWarrior

5Kuća Starka Empty Re: Kuća Starka Čet Sep 01, 2011 5:41 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Noldor ::Starkovi su i meni najbolja kuca,prvenstveno zbog starih bogova,obicaja,a i svi su pravedni i cestiti,iako se to ne pokaze korisno uvek..
Sta znam,prvo sam gledao seriju i mislio sam da su oni glavni likovi a tek se u knjizi vidi da to bas i nije potpuno tacno,iako su mnogobrojni sto se tice poglavlja..

Dzon mi je nekako najdrazi,a Rob posle njega,a u trecoj knjizi sam shvatio sto Martin nije dao Robu poglavlja(da ne spoilujem drugima :D )

Jako mi se dopada što je Martin napravio da svaka velika kuća, pa i mala, izgleda uverljivo, kao prava porodica, sa svojom istorijom, ljudima koji izgledaju tako realno. Starkovi mi izgledaju kao porodica u kojoj bih mogla da živim, a Zimovrel kao dom. Ono što im se desilo/dešava samo pokazuje kako je baš teško biti častan, ali mi se jako dopada što oni i dalje istrajavaju na pravednosti i da budu dosledni sebi, uprkos svima i svemu. Iako možda izgleda čudno, to me je čak učvrstilo u uverenju da treba biti dobar. Pa kako bude :)

6Kuća Starka Empty Re: Kuća Starka Čet Sep 08, 2011 9:28 am

DžejmiLanister

DžejmiLanister
!!

7Kuća Starka Empty Re: Kuća Starka Pet Sep 09, 2011 8:51 am

Nathalie Stark

Nathalie Stark
Admin
Ne spamaj.

https://gameofthronesbalkan.serbianforum.info

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu