.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

51Da li ste pročitali sve knjige? - Page 3 Empty Re: Da li ste pročitali sve knjige? Pon Sep 26, 2011 6:16 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Baš me zanima da li će "Ples sa zmajevima" izaći u jednom ili u dva dela :hmm:

52Da li ste pročitali sve knjige? - Page 3 Empty Re: Da li ste pročitali sve knjige? Pon Sep 26, 2011 6:45 am

Noldor

Noldor
Dva verovatno,podelili su i manju knjigu(GzV) ,a i profitabilnije je da to odrade majku im lopovsku..
Ali cu naravno,kupiti sta god da urade xD

https://www.youtube.com/user/SnafuWarrior

53Da li ste pročitali sve knjige? - Page 3 Empty Re: Da li ste pročitali sve knjige? Pon Sep 26, 2011 9:07 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Noldor ::Dva verovatno,podelili su i manju knjigu(GzV) ,a i profitabilnije je da to odrade majku im lopovsku..
Ali cu naravno,kupiti sta god da urade xD

I ja ću da kupim, kako god :) Stradaće ušteđevina, ali neka ;)

54Da li ste pročitali sve knjige? - Page 3 Empty Re: Da li ste pročitali sve knjige? Čet Sep 29, 2011 12:22 am

boggy

boggy
Bianka Clegane ::

Javi, please, koliki je popust, nisam uspela ništa da pronađem na njihovom sajtu.

Ja ovo tek sada videh. Nije je ni bilo u Delfima, kao nestalo im. Medjutim imaš na Starom sajmištu na NBG-u (blizu Ušća) u English book-u za 2667 koji dinar manje, više. A to je i jeftinije nego u Delfima.

55Da li ste pročitali sve knjige? - Page 3 Empty Re: Da li ste pročitali sve knjige? Čet Sep 29, 2011 7:33 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
boggy ::
Bianka Clegane ::

Javi, please, koliki je popust, nisam uspela ništa da pronađem na njihovom sajtu.

Ja ovo tek sada videh. Nije je ni bilo u Delfima, kao nestalo im. Medjutim imaš na Starom sajmištu na NBG-u (blizu Ušća) u English book-u za 2667 koji dinar manje, više. A to je i jeftinije nego u Delfima.

Hvala ti! Ipak ću sačekati izdanje na srpskom. U Laguni su zvanično rekli da će "Ples sa zmajevima" izaći u dva toma, i da će oba izaći istovremeno.

56Da li ste pročitali sve knjige? - Page 3 Empty Re: Da li ste pročitali sve knjige? Ned Nov 13, 2011 1:22 pm

FreeNightFalls

FreeNightFalls
^ jao ne... nadala sam se da ce biti cela knjiga... cene me je i strah~

57Da li ste pročitali sve knjige? - Page 3 Empty Re: Da li ste pročitali sve knjige? Uto Nov 22, 2011 12:46 am

Bianka Clegane

Bianka Clegane
Počeću da štetim... :*

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Similar topics

-

» Najtužnija scena iz knjige

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu